سواستفاده از اعتماد اشخاص

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، خسته نباشید، کارت عابربانک بنده دست پدرم بوده ، یکی از رفقای پدرم با شگردی کارت رو از پدرم برای یک روز قرض میگیره و دو تا پنج میلیون دزدی می‌کنه و پول‌ها رو به کارت من واریز میکنه. یکی از پنج تومن‌ها رو در عرض سه دقیقه به حساب شخص دیگری واریز میکنه.(احتمالا جنسی خریده)، یکی دیگه از پنج تومن‌ها به دلیل شکایت از بنده در حسابم مسدود می‌شود. الان توسط دو نفر علیه بنده شکایت شده.
سوالم اینه آیا بنده نیاز هست که از اون فردی که پول رو از حساب من براش واریز کرده شکایت کنم؟ یا
از فردی که کارت رو قرض گرفته شکایت کنم؟(اما مدرکی ندارم که کارت دست این آقا بوده، اما پدرم میتونه شهادت بده)
یا نیازی به شکایت من نیست ، همه داستان رو در دفاعیه خودم اعلام کنم.
تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بهترین راه حل این هست که شرح ماوقع رو در لایحه دفاعیه خود اعلام نمایید در صورت لزوم دادیار یا آن فرد را احضار یا طی شرایطی مورد اعلام شده را جهت رسیدگی به دادستان جهت پیگیری اعلام مینماید