ایراد ضربو جرح عمدی نسبت به امران به معروف

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من چند ماه قبل سر یه جریانی به خاطر بسیجی بودن مورد حمله قرار گرفتم که دستم با چاقو مورد حمله قرار گرفت زخمی شد من شکایت کردم و متهم به دادسرا نیومد و دادسرا حق به من داد چند روز دیگه نوبت دادگاه دارم مشکلی که الان برام پیش اومده اینه که دو تا از دوستام وقتی داشتیم شکایت می‌کردیم یکی به عنوان شاکی و یکی دیگه به عنوان شاهد نوشتن امضا کردن ولی حالا نمیخوان بیان دادگاه به خاطر اینکه متهم تهدیدشون کرده و میترسن و کمی هم رابطم با دوستانم بهم خورده به احتمال خیلی زیاد متهم به دادگاه نمیاد حالا من سوالی که دارم اینه جرم ثابت شده و تحقیقات پلیس هم به نفع منه حالا میتونم تو این پرونده پیروز شم آیا قاضی متهم به دادگاه نیاد چون دادسرا هم نرفته و هیچ حضوری نداشته حکم صادر می‌کنه بدون حضور شاهدین البته برگه شهادتشون تو کلانتری تو پرونده هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام اگر داخل گزارش کلانتری شهادت داده باشند جهت ادای شهادت در دادسرا احضار میشوند و در صورت عدم حضور ونیاز به شهادت جلب میشوند و اگر متهم نیاد حکم غیابی علیه او صادر میشود