مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ماشینو بدون حق فسخ فروختم بصورت قولنامه دستی 220.
180 داد مابقیرو نداد.شکایت کردم محکوم شد.درخواست اجرا دادم.بعد 40 روز هنوز جوابی نیومد.حتی نمیدونم دادگاه چقد اونو محکوم کرده بعد از 1سال تاخیر.وتکلیه هزینه هام چی میشه.سپاس.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. درخواست صدور اجراییه به دادگاه صادر کننده ی حکم قطعی ارسال کنید و پس از آن که اجراییه صادر شد و پرونده به اجرای احکام ارجاع گردید، درخواست استعلامات سه گانه ی اموال و تقاضای توقیف آنها در صورت وجود و سپس در صورت نبودن مال یا عدم دسترسی به آنها، تقاضای حکم جلب محکوم علیه را نمایید.