مطالبه اجاره بها توسط مالک جدید

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و درود. خونه ای خریدیم که مستاجر داره. از قرارداد اجاره حدود 7ماه باقی مانده است. به مستاجر میگیم مبلغ اجاره ماهیانه رو به حساب ما(مالک جدید)واریز کند.ایشان میگوید قرارداد اجاره رو عوض کنیم(که این مستلزم پرداخت هزینه ست) یا قرارداد قبلی پشت نویسی شود تا نگران نباشد.جهت پرداخت به مالک جدید.
لطفا راهنکایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام شما با عقد بیع و انتقال قرارداد اجاره سر جای خودش باقی میمونه و ایشون طبق ماده 473 وماده498 باید مبلغ اجاره بها رو به مالک قبلی اجاره بدهد و اگر شما نمیدونستید مستاجر داره میتونی به استناد خیار تعذر تسلیم که در واقع ملک قابلیت تسلیم را ندارد دادخواست اعلام فسخ مبایعه نامه را بدهید