حقوقی چک ثبت نشده صیادی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام
بابت دادخواست مطالبه وجه چک صیادی ثبت نشده روز شنبه باید برم دادگاه
دو سال پیش مبلغ 30 میلیون (در دو مرحله) پیش فردی سرمایه گزاری کردم به جاش بهم قرار داد و سفته داد
بعد از یک سال گفت نمیتونه دیگه سود ماهانه بده به همین دلیل یک چک صیادی ثبت نشده به اندازه مبلغ اصل سرمایه و سود آن (45 تومن) به من داد
من اطلاعی نداشتم که این چک باید ثبت بشه ...بعدشم چک رو ثبت نکرد پولم نداد

مدارکی که دارم: پیامک های رد و بدل شده ، کپی یکی از قرارداد ها به همراه سفته، فیش واریزی به مبلغ سی میلیون به حساب ایشون، اصل چک و گواهی چک ثبت نشده از بانک
ایشون شاکی هم داره و چک برگشت خورده هم زیاد داره

میخواستم بدونم در روز دادگاه چی باید بگم و چی نباید بگم
اگر ایشون در دادگاه حاضر بشه چی میشه
اگر نشه چی میشه

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما باید بگین بنده مال باخته هستم و این چک بابت قرداد فی مابین باشه و حاضر در دادگاه اسناد و مدارک را ارائه بدهم و حتی شهود هم (اگر شاهد دارید) به دادگاه معرفی کنم و ایشان به تعهد خود نه در برابر قرارداد و نه در برابر اسناد قرداد انجام داده است و حقوق بنده تضییع شده و پناه برده به دستگاه عدل و داد هستم تا حقوق ضایع شده را بگیرم