قوادی و ایجاد مهمونی غیر عرفی

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام در یک مهمانی مختلط چند نفر رو دستگیر کردن و‌ چند روز نگهشون داشتن به هر کدوم اتهاماتی زدن مثل شرب خمر و رابطه نامشروع و غیره؟ افرادی که دستگیر کردن و خانواده هاشون به تبعیت از هم اسم یک نفر رو آوردن که فلانی این مهمانی را راه انداخته
و صاحب ملک به دروغ ادعا کرده که اون شخص در ماه چند بار مهمانی میگرفته اون شخص در زمان دستگیری نبوده و فقط مبلغ اجاره باغ رو پرداخت کرده این فرد مرتکب چه جرمی شده؟ و اگر مورد تعقیب قرار بگیره چیکار باید بکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی داره چه جرائمی اونجا اتفاق افتاده باشه. اگر رابزه کامل بوده باشه قوادی بحساب میاد اما اثباتش سخته . در موارد دیگه میتونه گرد آوری چند نفر برای ارتباط نا مشروع دون زنا باشه که احتمالا مجازات زندان تعزیری در نظر میگیرند. باید دفاعیاتتون رو با لایحه ای که وکیل مینویسه ثبت کنید. جزییاتی اگر دارید تماس بگیرید