مطالبه خسارت ناشی از تخلف تعزیراتی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام کارمن کابینت هستش .برای یه نظامی کارانجام دادم به قیمت پایین ولی متاسفانه قرار داد ننوشتم .اون طرف رفت شکایت کرد تواتحادیه و کار رو خیلی پایینتر قیمت گذاشتن .و پرونده رفت تعذیرات و بنده رو به 7ملیون تومن به طرف و70ملیون به دولت محکوم کردن .که من7تومن رو به طرف دادم و اداره تعذیرات ازش رضایت نامه گرفتن و تمام شد حالا دوباره طرف رفته شکایت کرده که باید خرج کردو هزینه شکایت وهزینه کارشناس اتحادیه رو بدی .میخواستم ببینم که چجوریه که بعد از رضایت میشه شکایت کرد ؟والان بنده هم میتونم ازش شکایت کنم که داره اخاذی میکنه یا حق با اونه؟من الان چکار کنم؟مرسی ازتون که وقت گذاشتین

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در صورتی که شما در متن رضایت نامه خود کلمه رضایت نسبت به کلیه دعاوی در حال و آینده را ذکر نکرده باشید ایشان میتواند خسارات وارده من جمله هزینه کارشناسی و... را مطالبه کند