اثبات مالکیت ملک غیر منقول

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من روی زمین همسرم ساختمان سه طبقه بنا کردم برای زندگی خودمان و حالا همسرم را طلاق داده ام ، حالا چطور اثبات کنم که ساختمان را من ساختم و از اون سهم مهریه را پرداخت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دادخواست اثبات مالکیت به استناد شواهد و مستندات پرداخت و رابطه کاری با بنا و کارگران و سنگ کار و... میتونه کمک کنه. برای اثباتش کار سختی ندارید.