آیا امکان فسخ مبایعه‌نامه خانه هست

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
واحد آپارتمانی را با پارکینگ مشاع به فردی فروختم و در قرارداد ذکر شده که خریدار باید پارکینگ را به بقیه ساکنین نیز بدهد بر همین اساس بقیه واحدها فروخته شد و تعهد پارکینگ داده شد دادگاه هم حکم بر این داد برای اجرای حکم مراجعه کردیم اعلام میشه همچنین قانونی نیست که پارکینگ رو بتوان وکالتی واگذار کرد حال با توجه به این قرارداد اول که پارکینگ درج در سند ایشان هست با اشکال روبه رو نیست؟! و من می توانم تقاضای فسخ قراردادی که منع قانونی داره رو داشته باشم؟! چون طبق همون قرارداد به سه واحد دیگه تعهد پارکینگ داده شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی خیر در این موارد اصولا قضات با دادخواست از جانب باید موافقت نمی‌کنند چرا که طبق قانون کسی که تخلفی میکند نمی‌تواند از تخلف خود سود ببرد