الزامات و تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
فرشته فرهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در متن قرارداد اینچنین آمده
بابت خدمات(ترانسفر فرودگاهی،رجیستر اداره ی پلیس،همکاری در معرفی خوابگاه،اخذ سیمکارت،افتتاح حساب بانکی،اخذ مستر کارت)مبل300 دلار به نماینده ی موسسه پرداخت می نماید
ایشون بعد پرداخت 300 دلار ادعا می کنند که این کلمه ی همکاری برای سیمکارت و مستر کارت و حساب بانکی هم صدق می کند و مبالغ آنها را باید پرداخت کنم
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به متن ارسالی مواردی که فرمودین داخل در تعهدات می‌شود و برای آن مبلغ مندرجه پرداخت شده است و باید کلیه بندها و مفاد قرارداد به دقت بررسی شود تا مبنای ادعای مبلغ مازاد محرز شود.