تصادفات رانندگی منجر به فوت

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
فرشته فرهادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شش ماه پیش من با ماشینم تصادف فوتی داشتم بیمه داشتم و همه کارهای مربوطه انجام دادم. امروز دادگاه بودیم اگر بعضی از شاکی ها رضایت ندهند چه می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در موضوع مطروحه شما عدم رضایت شکات صرفا شاید منجر به عدم اعمال کیفیات مخففه در مجازات تعزیری بشه که میتونید از سایر موجبات تخفیف نظیر عدم سو سابقه کیفری، ندامت و... استفاده بفرمایید.