کلاهبرداری از طریق تلگرام برای مدرک تحصیلی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببینین من مشخصاتی از شون ندارم فقط شماره کارت و رسید واریزی وجه دارم و یه شماره تماس ایرانسل
الان میشه بفرمایید مراحل شکایت به چه صورته ؟ کجا باید برم و چه اقدامی کنم ??
و من از طریق. سایت پلیس فتا میتونم شکایت کنم ؟ و اگر اطلاعاتشو به پلیس فتا بدم مشکلی برام پیش نمیاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما از طریق پلیس فتا شکایت کلاهبرداری رایانه‌ای مطرح نمایید ضمناً شماره کارت و مشخصاتی که ازشون دارید با همین‌ها پلیس می تواند طلاعات ایشان را پیدا کرد.