آیا شکایت بابت چکی که مبلغی از آن پرداخت شده امکان دارد

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر سال قبل پانزدهم برج 7 یه چک 399 میلیون تومانیم برگشت خورد حدودا 7 8 روز بعدش 382 میلیون به طرف پرداخت کردم الان 17تومان از پولش مونده میگه ازت شکایت میکنم کل پول چکو ازت میگیرم خواستم ببینم همچین کاری میتونه انجام بده؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی بله امکان شکایت و مطالبه هست و اگر شما ادعایی دارید باید در دادگاه ثابت کنید که این مبلغ پرداخت شده اگر موفق نشدید بسته به مورد مبلغ چک را کامل پرداخت کنید و بابت مبلغی که پرداخت کردید و رسید دارید جدا اقدام کنید