مطالبه اضافه پرداختی ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و ارادت
مورد دیگر در شهر اصفهان هست
طبق قولنامه و قرارداد دارای کد رهگیری بنده یک واحد آپارتمان 110متری را پیش خرید کردم بانضمام پارکینگ و انباری
ولی مساحت توی بنچاق 106 متر است
من یک چک تحویل سند هم بمبلغ پنجاه میلیون پیش بنگاه دارم.
حالا بجای اینکه 4 متر را محاسبه و از چک آخر کم کنند
میگن که روی این 106 متر باید حدود سه متر انباری هم اضافه بشه و فقط باید قیمت یک متر را به من پس بدهند.
البته بنگاه‌دارا و سازنده با هم یک تیم هستن و هرروز بهم میگن که سی و نه میلیون به حساب سازنده واریز کنم! و بعبارتی چکم را گرو گرفتن
این مسأله را تو اتحادیه املاک و یکی دوتا بنگاه سراغ گرفتم میگن حق با منه! و حتی باید اون‌چهارمتر کسری را بقیمت امروز محاسبه کنند.
ضمنا سازنده نه ماه هم تاخیر در تنظیم سند داشته که اینجابنگاهدارا و سازنده با ناله میگن تقصیر شهرداری بوده!
شرمنده و ممنون میشوم یک راهی برای احقاق حقم بیابید.
ضمنا ممنون میشوم اگر در خصوص این سوال متنی برای دادخواست و سوال قبلی متنی برای قرارداد پیشنهاد دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتر هست ابتدا تامین دلیل اخذ نمایید و‌ایشانداختلاف قیمت و مابه‌التفاوت قیمت انباری و ... را محاسبه نماید سپس اقدام‌قضایی انجام‌دهید