ایجاد مزاحمت برای زندگی افراد

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من خانمی هستم که دوسال ازدواج کردم ولی بعداز مدتی به تماس های همسرم مشکوک شدم شش ماه بعد از ازدواجم یه خانمی شب به در خونه اومدن و گفتن من خانوم این آقا هستم بعد از اون چندین مرتبه با تماس های وقت و بی وقت خود و پیام هایی که ارسال میکنن زندگی منو تبدیل به جهنم کردن چندین بار تماس گرفتم که اگه شما خانوم این آقا هستید سند مدرکی میگن ما خودمون صیغه خوندیم سوال من اینکه من چطور از این خانوم شکایت کنم و عنوان شکایتی که بکار میبرم چیه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر شما میتونید شکایت کنید با عنوان مزاحمت اما مستندات و مدارکتون باید کامل باشه که شکایت به نتیجه برسه. پیام. تماس عکس و... میتونه کمکتون کنه و اگر در نوشتن شکواییه مستند و مستدل هم کمک خواستید میتونید تماس بگیرید قبل اقدام قانونی. موفق باشید