شکایت علیه افراد در فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده چند ماهه ادمین ی پیچ برنامه نوبسی هستم وبرای بالا امدن پبچ کار میکردم امروز شخصی با من تماس گرفت و گفت میخواهد ازکار فرمای من شکایت کنه به خاطره اینکه دوماه پبش مبلغی براشون واریز کرده و بایدبراشون کاری انجام میداده که انجام نداده و پاسخگو نیست و من را تهدید کرده که از شما هم شکایت میکنم در صورتی که من هیچ اطلاعی از این اقا ندارم و فقط ادمین پیچشون بودم ایا این اقا میتونه از من شکایت کنه و برام مشکلی درست کنه یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . با شرایطی بله، می توانند شکایت کند. بسته به قراداد شما دارد.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.