معاونت در جرم توسط فضای مجازی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ب دلیل دشمنی با کارفرما قبلیم ی پیج فیک داخل اینستا ایجاد کردم و علیه مرکز سونوگرافی ک قبلا هم خطا داشت مردم رو تحریک کردم و خواستار دولتی شدن اون بخش شدم ولی اسم شخص خاصی رو نیاوردم
فقط خواستار دولتی شدن اون بخش شدم و اینمه گفتم سونوگرافی هاشون قبلن خطا داشته و خودم رو جای کسی ک ب دلیل خطای سونوکرافی ضرر کرده جا زدم
مسئول‌اون بخش چون اختلاف داشتیم متوجه شده و ب من گفته از طریق فتا شکایت میکنیم منم گفتم من خبر ندارم و من نبودم حتما پیگیری کنید
اکانت رو هم شب قبلش کامل پاک کردم از اینستا
ایا ممکنه مشکلی برام پیش بیاد؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب دوست عزیز خیلی نگران نباشید اگر چه رفتار شما صحیح نبوده اما در اکثر موارد اینچنینی شکایتی صورت نمیگیرد لکن توجه داشته باشید چنانچه رفتار شما موجب تحریک اشخاصی قرار گرفته و اقدام به رفتار مجدمانه نمایند در صورت اثبات وحدت قصد ممکنه معاونت در جرم شامل شما شود همچنین بسته به نوع اظهارات حضرتعالی و مواردی که درج کرده اید چنانچه طرف مقابل اقدام به جمع آوری ادله نموده باشد حسب مورد خود مشمول جرایم مربوطه خواهد شد