مزاحمت همسر سابق و تهدید خانواده

دسته بندی : کیفری | توهین
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر.من3 ساله از همسرم جدا شدم...طی یکماه گذشته تا به امروز واسه من و خانواده‌ام مزاحمت ایجاد میکنه.با‌اومدن در منزل، تماس‌گرفتن و‌پیام‌‌دادن.برای تهدید کردن از تلفن عمومی استفاده می‌کنه و‌وقتی‌ ام میاد در خونه پیاده‌ نمیشه و‌ سریع فرار میکنه به همین خاطر پلیس نمیاد. راهی هست که بتونیم ازش‌‌شکایت کنیم؟با توجه به اینکه مدارک محکمی برای ارائه نداریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما با استناد به پیام ها و درخواست استعلام از مکالمات تلفنی و استشهادیه و استفاده از شهادت شهود میتونید شکایت کنید.