توهین و افترا نسبت به اشخاص عادی ( اطفال )

دسته بندی : کیفری | توهین
امید عابدین زاده پزوه
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ، دختر من در مدرسه ای در محدوده نظام آباد درس می خونه . چند وقتی متهمش کردن به دروغ گویی و پرخاشگری . مدیر مدرسه بسیار بی ادبانه تهمت های زشتی به دخترم زدن زیر بار خرفاشونم نمیرن که زدن. پدرش رفت مدرسه می که ما نگفتیم ، درخواست چک کردن دوربین داد گفت نمیشه.
هرروز داره با روح و روان بچم بازی می کنه.
تعدادی دانش آموز به عنوان شاهد جمع کرده درصورتی که نه میراره اونا رو با دخترم روبرو کنم نه دخترم می‌شناسه اصلا.
من الان چه کار می تونم بکنم؟
راه شکایت یا ترسوندنی هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب ابتدا شما موضوع را از طریق اداره آموزش و پروش منطقه پیگیری نمایید در صورتیکه که نتیجه نداد در صورتیکه صلاح دانستید میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمایید