طرح شکایت توهین وفحاشی

دسته بندی : کیفری | توهین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، شخصی به جرم توهین به اشخاص عادی از طریق تماس تلفنی از همسرم شکایت کرده، همسرم در بازپرسی اقرار کرده و اقا هم دوتا شاهد برده، اما اون اقا هم در واتساپ به همسرم توهین و فحاشی کرده ک مدارکم موجوده، ایا میتونیم در دادگاه ارائه بدیم؟ تاثیری داره؟ جرم توهین ب اشخاص عادی از طریق تماس تلفنی چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه ب اقرار همسرتان ب توهین و اسناد و مدارک شاکی، همسر شما محکوم ب مجازات توهین میگردد چنانچه شما هم دارای مدارک توهین علیه آن شخص هستید طرح شکایت نمایید