درخواست ایفای تعهد فروشنده

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
8 ماه گذشته از جنوب چندتا وسیله برقی خریدیم و فاکتور کرد، و طبق توافق نصف هزینه را پرداخت کردیم و ما بقی را هفته بعد هنگام تحویل در اصفهان، در حال حاضر با گذشت 8 ماه تازه چندتاشو فرستاده ولی بقیه رو نمیفرسته ایا امکان شکایت و گرفتن خسارت بعد این همه مدت و پیگیری از اصفهان برای بندر وجود دارد یا خیر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله میتونید اظهار نامه بدید ابتدا و یا مستقیم دادخواست ( هردو) الزام به ایفای تعهد فروشنده به تحویل اجناس خریداری شده به انضمام خسارات دادرسی. این تنها راه قانونی شماست