مطالبه وجه سفته و دفاعیات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در مورد سفته که دادم به یک فرد ضمانت پول که ازش گرفته بودم سودی پول که گرفتم دادم ولی سفته ام نداده الان بعد پنج سال سفته منو اجرا گذاشته سفته شصت میلیون ریال اشتباه شیصد میلیون ریال نوشتم الان جلسه اول از شاکی شاهد خواستن نداشته آیا تو این پرونده من محکوم میشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ا توجه به گفته‌های شما جلسه اول در خصوص اعسار از هزینه دادرسی بوده است و در جلسه بعدی به اصل خواسته شما رسیدگی خواهد شد بهتر است ادله و مستندات خود را به دادگاه ارائه بدهید که اصل طلب چه میزان بوده و الباقی مازاد بر خواسته است