درخواست خلع ید منزل مسکونی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،وقت بخیر
همسرم 3/5 دنگ از یه خونه به نامشونه و 2/5 دنگ دیگه به نام مادرشون،مادرشون سال 97 مرحوم شدن و دو خواهر و یه برادر گفتن شما چون 3/5 دارید سهمی بهتون نمیرسه،الان پسر خواهرشون توی خونه بدون اجازه نشستن،اگه خلع ید بگیریم،میتونیم مجبور کنیم تخلیه کامل کنن ؟و اینکه کسی نمیتونه ما رو مجبور کنه خونه رو اجاره بدیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.بله شما می توانید تقاضای فروش ملک مشاع ونیز درخواست رفع تصرف عدوانی از ملک مذکور را علیه متصرف به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید