خیانت در امانت چک تخلیه

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من 3سال پیش مغازه ای را اجاره کرده بودم همون موقع صاحب مغازه قولنامه آماده کرده بود و امضا کردیم ولی پیش خودش نگه داشت و به من نداد تو این مدت هرساله هم عوارض شهرداری و پسماند و حتی حق عضویت پروانه مغازه که البته به یک شغل غیر مرتبط با شغل من هست را پرداخت کردم و مالیات سالیانه را به نام صاحب ملک پرداخت کردم و حدود یکسال و نیم هم چون کارتخوان نداشتم از کارتخوان صاحب مغازه استفاده کردم و کارت بانکی دست من بود و مبلغ تراکنش ها را برمی‌داشتم یه سال تو مغازه مستاجر بودم که هرماه مبلغ مشخصی را به یک حساب به نام مالک بود واریز میکردم و یک فقره چک بهش بابت تخلیه داده بودم به مبلغ 550 میلیون تومان که موقع ثبت چک چون گزینه تخلیه نبود اموال منقول ثبت کردم حالا بعد از تخلیه مغازه چک بنده را برگشت زده و من خیانت در امانت شکایت کردم که تو کلانتری اومد و گفت ایشون مستاجر من نبوده و شریک بودیم و این چک را به من بدهکار هست در حالی که هیچ معامله ای باهم نکردیم و حتی یک ریال به حساب من واریز نکرده همه همسایه ها هم شهادت میدن که مستاجر بودم و هیچ شراکتی نداشتم الان موندم باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. باید با جمع اوری مدارک و ادله مناسب ، امانی بودن چک را ثابت کنید تا بتوانید نتجه بگیرید. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.