ایراد ضرب و جرح عمدی و پرداخت دیه

دسته بندی : کیفری | دیه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، یک نفر در نزاع مورد حمله دو نفر قرار گرفته و ضرب و شتم شده مچ دستش آسیب دیده آیا این آسیب دیدگی میتونه موجب زندان رفتن اون دوتا ضارب بشه؟ و آیا شخص مضروب میتونه یکی از اونا رو ببخشه ولی اون یکی رو نبخشه؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تحت عنوان ایراد ضرب و جرح عمدی شخصی ک منجر ب شکستگی دست شما شده محکوم به دیه و جنبه عمومی جرم، یا حبس تعزیزی یا تعلیق یا جزای نقدی خواهد شد اگر نسبت ب یکی رضایت دهید ممکن است همین شخص موجب شکستن دست شده باشد دیگری هم تبرئه گردد و نتوانید ب حقتان برسید