اثبات اتهام نیازمند ارایه ادله میباشد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در یک محلی کار میکنم و موقه ی که قرار بود حقوقم واریز بشه صاحب کار ادعا کرده که من از یک شماره ی مجازی از واتساپ بهش پیام دادم آیا میتونه با این مدرکش شکایت کنه؟
در صورتی که من نبودم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود طرح دعوی مستلزم اثبات ادعا در محکمه میباشد شاکی باید با ارایه ادله عنوان اتهامی را ثابت نماید بنابراین اگر ارسال کننده پیام شما نباشید شکایت ایشان به نتیجه ای نمیرسد