اگر شاکی ذینفع نباشد

دسته بندی : کیفری | سرقت
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر اگر شاکی اعلام سرقت ماشینی را کند که سند متعلق به مادر اوست ایا با رضایت مادر و اثر انگشت او در موقع شکایت امکان دارد پسر پیگیر کارهای شکایت او شود بدون داشتن هر گونه وکالت قانونی؟؟
مناسفانه این موضوع مورد پذیرش دادیار قرار گرفته ایا این موضوع تخلف نیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون سمتی ندارند دادیار باید قرار موقوفی تعقیب صادر کنه تا مادرشون پیگیر شکایت بشن.