مطالبه وجه قرارداد انجام طراحی بدون وجود قرارداد کتبی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر.
بنده طراح هستم. برای شخصی کار طراحی انجام دادم و بخشی از حق الزحمه بنده را پرداخت نکرده.
قرارداد کتبی نداریم اما ایشون بارها در تماس ها و پیام ها اقرار کردند که مبلغی به من بدهکار هستند و گفتند پرداخت خواهند کرد. اما سری آخر به من گفت برو شکایت کن و هرکاری میخوای بکن.
حالا خواستم بدونم از چه طریقی میتونم از ایشون شکایت کنم؟
ضمنا مبلغ بدهي ایشون کمتر از 5 میلیون تومان است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما ابتدا اظهارنامه بفرستید و اگر نتیجه نداد، می توانید به استناد متن پیامک ها و سایر دلایل دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.