کیفری حبس کهولت جریمه

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام. دیروز متن شکایتم را نوشتم ولی صفحه را گم کردم الان دوباره می‌نویسم. عمو بازنشسته ام به علت مریضی. به گلستان. منزل عموی کوچیکم رفت و بعد از چند وقت دار فانی را وداع گفت. و وصیت شفاهی به عموی کوچیکم کرد جهت نگهداری از فرزندانش و دولت هم قیومیت را به عمویم داد ولی بعد از فوت زن عمویم دختر عمویم با گرفتن حکم رشد در زاهدان ماند در یک جلسه بعد از مرگ عمویم که کلی خرج و مخارج کفن و دفن عمویم انجام دادش و زن عمویم زنده بودش مبلغ سی و دو ملیون پول واریز به حساب شد که زن عمویم و قیم اقدام به برداشت کردن و کمی از بدهی را دادند و لی دختر عمویم به واسطه دای اش برای عمویم به جرم خیانت در امانت که هشت ملیون سهمم بوده شکایت کرد و برای عمویم دادگاه یکسال حبس برید در صورتی که قانون برای شصت سال به بالا حبس ندارد بعد از اعتراض دادگاه تجدید نظر یک سال را به شش ما تبدیل کرد الان به علت مریضی خواهان تبدیل حبس به جریمه هستیم. که وکیل هم گ رفتیم ولی الان پنج ماه است که جواب نمیده شما بگید برای عمویم چکار کنم که بچه ای در حال مرگ هم به علت سرطان داره شما را به خدا کمک کنید بهم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر مدارک مبنی بر اثبات دارید متقابلا شکایت کنید و شرایط صدور گواهی عدم تحمل حبس اینه ک برای صدور این گواهی باید یکی از این شرایط زیر وجود داشته باشد: اجرای مجازات سبب تشدید بیماری محکوم‌علیه شود؛ اجرای مجازات سبب تاخیر در بهبودی محکوم‌علیه شود؛ در جرایم تعزیری، امیدی به بهبودی محکوم‌علیه نباشد.