مجازات شخص توهین کننده چه خواهد بود؟

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من خانوم‌هستم.برادرم سر خیابان با داد و فریاد طوری که همسایه ها تو خونشون شنیدن.فحش ناموسی و الفاظ رکیک و نسبت دادن رابطه نامشروع با دیگران بهم نسبت داد و حتی تهدید با چاقو و تهدید به مرگ کرده است.و حیثیت و ایرو مارو نزد همسایه ها برد.میخواستم بدونم اگه شکایت کیفری کنم حداقل مجازات واسش چیه؟ اگه مجازات در حد شلاق و جزای نقدیه پیگیر نشم.بعد واسه اثبات چون کسی به عنوان شاهد نمیاد و دخالت نمیکنن ما فیلم گرفتیم.با فیلم ادعای ما قابل اثبات هست دیگه؟ چون سابقه قبلی هم داره میدونیم میاد فحش میده ایندفعه گفتیم مدرک داشته باشیم فیلم گرفتیم.تمام سوالات دقیق پاسخ داده شود.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ بله فیلم ضبط شده قابل استناد هست و برای مزاحمت و دیگر موارد اعم از توهین و تهدید نیز اگر الفاظ ب کار رفته ب وضوح ضبط شده باشد میتوانید بدان استناد نمایید.در مورد اتهامات توهین،تهدید،هتک حرمت،افترا یا در صورت تشخیص قذف مجازاتهای جزای نقدی،شلاق و حبس متصور هست که موضوع سابقه کیفری و نیز تعدد جرائم بر تشدید مجازات موثر خواهد بود لذا پیشنهاد میشود در صورت تمایل حتما اقدام نمایید.در مورد شهادت نیز اگر شهود استنکاف میکنند میتوانید تقاضای تحقیق محلی نمایید تا مدعا اثبات گردد موید باشید