شکایت کارفرما از کارگر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده در یک شرکت مشغول به کار بودم کارفرما پول درست حسابی نمی‌داد توانستم ازش شکایت کنم در اداره کار وبا رای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری ماده 17.20وحدت رویه طلبم رو بگیرم حالا همان اسنادی که به اداره کار تحویل داده بود رفته بازم از طریق دادگستری طرح شکایت کرده طبق ماده 1301جالب اینه قاضی ازش قبول کرده و داده کارشناس حسابداری دادگاه اونم حساب کرده باید 16میلیون به کارفرما پس بدم .درصورتی من با هزارتا مکافات تونستم 33میلیون ازش بگیرم حالا دادگاه رای صادر کرده گفته باید 14م بعلاوه 2500هزینه کارشناسی و تأخیر تادیه رو بهش بدم در صورتی که دادگاه عدم صلاحیت ذاتی دارد حالا باید قشر مظلوم جامه کارگر به کجا پناه ببره با تشکر راهنمایی دقیق بفرمایید ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بدون بررسی اسناد و مدارک و همچنین دادخواست و آرا ی صادره امکان اظهار نمی باشد .در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی از همین پنل بعد از شرح دقیق ماجرا اسناد و مدارک خود را ارسال نمایید تا بتوانم نظر خودم را تقدیم کنم.