فسخ قرارداد اجاره توسط مستاجر

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
وقت عالی بخیر

مستاجر هستم و قبل از اتمام تاریخ قرار داد می خوام فسخ کنم و مستاجر جدید نیز قرار داد اجاره می خواهد ببندد و بنده نیز تا چند روز وقت دارم تخلیه کنم . حال موجر می گوید اول فسخ کن و بعد موقع تخلیه پول را بگیر. آیا قانونا می توانم هنگام فسخ پول را دریافت کنم و بعد از مثلا یک هفته تا سررسید تخلیه ، تخلیه کنم. زیرا اگه فسخ کنم و پولی نگیرم ، نگرانم موقع تخلیه، موجر پول ندهد و دردسر درست کند و بگوید فسخ کردی و تخلیه کن. ممنون می شم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما می توانید در هنگام فسخ قرارداد اجاره شرط نمایید صرفا در صورت پرداخت ودیعه اجاره ملک توسط مستاجر تخلیه وتحویل موجر می شود .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم