سرقت گوشی از مدرسه دخترانه

دسته بندی : کیفری | سرقت
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.مشکلی برام پیش آمده.دخترم در دبیرستان گوشیشو برای چندلحظه داده به کسی طرف منکر شده.موقعیت دوربین هم نبوده.فردامیخوام برم مدرسه.اگه ازطریق عوامل مدرسه نتیجه ای حاصل نشدچطوری میشه سریع پیگیری کرد.زنگ زدن به110یاشکایت ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام به ناظم مدرسه مراجعه کنید اگر جواب ندادن زنگ بزنید پلیس بیاد صورت جلسه بنویسه و اگر دلیل دارید ارعه بدید تا در مرحله دادسشرا به مشکل نخورید