کیفری رابطه نامشروع زن

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

استوری اینستاگرام منو یه آقا ریپلی کرد بعد سرصحبت رو بازکرد البته درچارچوب ومودبانه'و گفت که مجرد هست البته بنده متاهل هستم خانم هستم'بعد گفت پیش من وقت مشاوره میخواد واز فردا هرروز تقریبا پیام احوالپرسی میداد بعد2ماه رابطه کمی صميمي تر شد دونفر هیچ دیداری ندا شدیم ایشون از من طلب عکس کردن ومن اشتباه کردم وفرستادم حالا خانمی ک‌مدعی هست همسر این آقاست ب من زنگ زده و میگه میخواد ازم شکایت کنه البته ماهیچ گونه چت خارج ازعرف نداشتیم اما عکس وفیلم من بالباس آزاد و کم حجاب هست 'لطفا راهنماییم کنید دارم دق میکنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام در خصوص حکم خیانت زن به شوهر در فضای مجازی ، باید گفت که اگر خیانت زن به شوهر در فضای مجازی بصورت جرم رابطه نامشروع شده باشد ، زن به مجازات این جرم یعنی شلاق تا 99 ضربه محکوم می شود . بطور کلی بستگی به محتوای پیام های رد وبدل شده دارد بعضی از قضات صرف پیام ها را در شمول روابط نامشروع می‌دانند و بعضی اگر پیام ها در حدود عرف و شرع باشد آنرا رابطه نامشروع تلقی نمی‌کنند و صرف پیام را کافی نمی‌دانندبطور کلی اصلا چت با اشخاص متاهل بدین سبب توصیه نمی‌شود زیرا حق شکایت نامشروع را برای همسر ایشان فراهم می‌نماید که اگر ثابت شود شلاق تعزیری در انتظار محکوم علیه هست در خصوص فیلم ، عکس ، اسکرین شات و... میبایست گفت دلیل نیست لیکن بعنوان اماره در کنار سایر ادله قابل استناد هست