اجرای احکام کیفری

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
زهرا حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من همسرم دچار یک جرم شدن براشون دوسال حبس بریدن جرمش یک کیلو گل بوده که برای خودش نبوده. ولی جرمش بپای همسر من افتاده امروز خودش معرفی کرد به اجرای احکام میخواستم ببینم پابند الکترونیک. می‌تونه بگیره و اینکه چقد طول می‌کشه پابند بدن. توروخدا منو راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر پابند الکترونیک بستگی به میزان حبس و سابقه کیفری دارد. تصمیم گیری در این خصوص به عهده قاضی صادر کننده رای هست. در صورت نیاز به مشاوره با جزئیات بیشتر میتوانید تماس بگیرید.