اعاده حیثیت بخاطر صحبت های همسایه

دسته بندی : کیفری | افترا
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من دخترم و در یه فروشگاه کار میکنم یه مغازه رو به روم هست که شبا مست میکنه و میشینه با دوستاش در مورد من چرتو پرت میگه البته منم خطا کردم و با یه مرد زن دار اونجا دوست شدم و چوبشو خوردم و الان از اون مرد جدا شدم
ایا میتونم از اون مغازه داره به علت احاده حیثیت شکایت کنم یا شکایتم بی فایدس؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اعاده حیثیت نمی‌تونید مطرح کنید چون قواعد خاص خودش را دارد اما از ایشان تحت عنوان مزاحمت می‌توانید شکایت کنید