شکایت کیفری

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
زهرا حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
من 2 ماه پیش عمل ساکشن غبغب انجام دادم در مطب دکتر جراح.ولی حین عمل متوجه شدم که خود دکتر عمل رو انجام نمیدن و حتی هیچ نظارتی روی عمل و پانسمان ندارن.من بعد از 2 ماه عملم نتیجه ای که باید میداد رو نداده و جای عمل گوشت اضافه ی بزرگی اورده با اینکه اصلا برش جراحی باید خیلی کوچیک باشه و اصلا از عوارضش گوشت اضافه نیست.میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم از دکتر جراح یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله میتوانید با توجه به قصور پزشکی صورت گرفته و عدم انجام عمل توسط پزشک در دادسرا جرایم پزشکی شکایت کنید