شکایت بابت افترا و تهمت

دسته بندی : کیفری | افترا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید . عذر میخوام بنده توی یک اپارتمان 35 واحدی زندگی میکنم مدیر ساختمان به من تهمت زده که شما بنایی داشتی و سیمان ریختی کف سالن در صورتی که بنده اصلا بنایی نداشتم و یه قطره سیمان هم مصرف نکردم و همچین پیامی رو توی که گروه 119 نفری ارسال کرده یعنی جلو 119 نفر به من تهمت زده آیا میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیراین صحبت ایشان عنوان مجرمانه ندارد.ایشان باید جرمی را به شما نسبت می داد تا قابل شکایت باشد.مثلا می گفت آقای اکبری شما سارق وسایل ساختمان هستی.