ارجاع پرونده از تجدید نظر به بدوی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام، پرونده من از بدوی رفته بود تجدید نظر از آنجا هم دوماه پیش ارجاع دادند به بدوی که تصمیم یک بند که مشکل اصلی من بود گرفته نشده وباید هم حکم صادر بشود تو این دوماه من پنج بار رفتم پیگیر کردم وهر وقت گفتند اس ام اس میاد فعلا تصمیم گرفته نشده الان تو سایت دیدم رفته بايگانی مکتوب شده الان من باید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. سوال مبهم است . توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.