ایراد ضرب و جرح و شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،من وشوهرم تعطیلات نوروز به شهر بجنورد که زادگاه من است رفتیم یکی از کسبه با همسرم زد و خورد کردن و از طریق شماره کارت بنده آدرس و تلفن منو پیدا کردن و برام دادنامه ارسال شدهیچ اسم و آدرسی از شوهرم ندارن، من رفتم بصورت شفاهی رضایت گرفتم اما دوباره پیگیری کردن و از دادسرا با من تماس گرفتند که از شوهر شما شکایت شده باید بیاین ،دست شوهرم آسیب دیده ولی پیگیر شکایت و پزشک قانونی نشدیم ما ساکن کرج هستیم ،الان باید چیکار کنیم میتونه ثابت کنه ؟ادعا کرده که دندونش شکسته در صورتی که اصلا به اون شدت نبود ضمنا درگیری رو خودش شروع کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. موضوع اتهامی را چه قید کرده و در کدام دادسرا شکایت کرده ؟ توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.