پرداخت بیمه عمر از طرف بیمه دوم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من بیمه عمر سی ساله بیمه ایران را دارم سالی حدودا یک میلیون تومان که ماهیانه هفتادهزار تومان میشه
میخام بدونم میتونم بیمه دومی هم داشته باشم؟ مثلا بیمه عمر سامان بیست و پنج ساله ماهیانه صد و پنجاه هزار تومان ؟
سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام قاعدتاً نباید اشکال داشته باشد ولی چون تابع قرارداد بیمه و‌شما هست بهتر از به بیمه اولیه مراجعه نمایید در صورت نداشتن منع قراردادی اقدام‌کنید