پرداخت قدرالسهم وراث

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دوسال پیش وقتی مادرم فوت شدن پدرم یه تیکه زمینی 40 متر داشتن ومن چون با پدرم زندگی میکنم و پرستار ایشان هستم گفتن که بفروشش هزینه مخارج زندگیم شه و زمانی فوت کردم هرچه که موند مخارج کفن و دفنم شه الان یکی از خواهرم تهدید کرده که سهم منو بده وگرنه میرم ازد شکایت میکنم که جهل اسناد مردی و انگشت پدر رو زدی بهش ما 11 تا فرزند هستیم ایا میتونه شکایت کنه و من چکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب،اگر در زمان حیات پدر اینکار انجام شده و تمامی پول خرج شده ، میتونید با اثباتش رفع مسئولیت کنید، اما اگر بعد از فوت از اون پول باقی مانده میبایست بین وراث بعد از فوت پدر تقسیم بشه.