مطالبه دیه ناشی از حادثه حین کار

دسته بندی : کیفری | دیه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده تو یه شرکت خصوصی کار میکنم که انگشت چهار دست چپم اسیب دیده و نیم بند انگشتم قطع شده ک خودم حواسم پرت شده
اما پرده نوری و سنسورهای دستگاه عمل نکردن ایا شرکت و نماینده بیمه میتونن خودمو مسبب این قضیه بدونن و در دادن قرامت کوتاهی کنن قرامت این حادثه چقدره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کارشناس اداره کار میزان تقصیر را مشخص مینماید معمولا با توجه به اینکه کارفرما باید نظارت داشته باشد و‌اصول ایمنی را و‌وسایل ایمنی را تامین‌نماید درصد اصلی تقصیر به عهده ایشان است البته شما میتوانید در نقص دستگاه هم اشاره کنید