مطالبه هزینه‌ انجام‌کار و‌خسارات تاخیر تادیه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه مغازه ویره واحد ساختمون را سال 99فروختم 1/750ملیارد 100ملیون پیش خریدار ماند که فروشنده ظرف یک سال نما وتفکیک سند وانتقال را انجام دهد خریدار 40روز بعد از مبایعه نامه از فروشنده وکالت بلاعزل گرفته که درقبال صد ملیون خودش کارها ی نما وتفکیک را انجام دهد وبا وکالتی که گرفته سند قطعی به نامش بزند فروشنده 7ماه بعد از مبایعه نامه عدم خلاف از شهرداری گرفته وهزینه هایی هم پرداخت کرده ولی خریدار بعد از عدم خلاف فروشنده تخلفاتی درساختمان انجام داده که جلوی نما وادامه کار را گرفته یعنی نه خودش با وکالتی که گرفته انجام داده نه فروشنده با توجه به تخلفاتی که بعد از فروش خریدار انجام داده نتونسته انجام بده حال بعد از گذشت 3سال تورم بوجود امده در مصالح ساختمانی وهزینه های ثبت واوقاف چطور میتوانم هزینه های تورم بعد از سال 99را از خریدار بگیرم و وکالتش را باطل کنم لطفا راهنمایی کنید چه دادخواستی ثبت کنم اوضاع مالی خرابی دارم و4فرزند بی سرپرست را هم باید خرج بدم وقادر به پرداخت تورم به وجود امده نیستم خداوند خیرتون بده راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص ابطال وکالت‌نامه باید مطالعه شود تا در صورت داشتن حق‌عزل یا ضم‌امینداقپام‌نمایید خسارت شما از تاریخ تقدیم‌دادخواست محاسبه خواهد شد نه از سال 99