حقوقی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
زهرا حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. خواهر من در یک سالن زیبایی به عنوان ناخن کار یه مدت 13 ماه کار کرد. قرار داد داشت اما تک نسخه ای و هیچ نسخه دیگه ای به ما ندادن.به دلیل شرایط بد اون سالن بعد از 13 ماه خواهرم قصد خروج داشت 3 هفته قبل به کسی که برایش کار می‌کرد اطلاع داد که میخواد بیاد بیرون و تا تاریخی ک گفتن اونجا موند. در این فاصله در سالن جدیدی ک پیدا کرده بود مستقر شد بعد مدیر داخلی سالن جدید به ما تماس گرفت ک باید برگردین وگرنه شکایت میکنم بعد از 10 15 روز به خواهرم تماس گرفته شد ک باید بره اتحادیه. در اون جلسه دو مدیر سالن بودن و ما. مشخص شد که ی اختلافی هم بین 2 مدیر سالن بوده. و حرف مدیر قبلی این بود ک چرا به ما نگفته. و در آخر گفت که باید بیایی سالن برگه ای امضا کنی که بتونی در سالن های دیگه کار کنی
ایا این کار نیازه؟
چون خواهرم اصلا نمیخواد روبرو بشه. و یکی از پرسنل سالن قدیم به تک تک پرسنل سالن جدیدی ک خواهرم بود گفته بود حتما باید خواهرم بیرون کنند وگرنه سالن پلمب میشه
به ما هم خیلی بد صحبت کردن.خواهرم حتی الان از سالن جدید هم اومد بیرون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر برای خروج از سال قبلی نیاز به امضای چیزی نیست. چون قرارداد هم یک ساله بوده و طبق صحبت شما تموم شده قرارداد. برای همین اگر قراره کاغذی را امضا کنید به تمام مطالبش دقت داشته باشید