اخذ رشوه و شکایت بابت ان

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، کارمند شهرداری هستم ، یک نفر هفت تا پرونده برای گرفتن سند به اداره ما آورد پرونده سازی کردیم و استعلامات رو انجام دادیم و به بنیاد مسکن جهت ادامه روند کار ارسال نمودیم بنده از ایشان 5 تومن پول قرض گرفتم با توجه به آشنایی داشتیم بعد چند ماه پول رو دادم حالا پیام میده که پولی بهت دادم رشوه گرفتیم ازم سند رو هم انجام نگرفته میام حراست شهراپداری آبرومو می برم من چیکار کنم حالا ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به عودت وجه میتوانید دفاع نمایید که قصد شما رشوه برای انجام‌کاری نبوده و‌کار خود را طبق روال انجام‌داده آید و‌وجه را نیز مسترد نموده اید