شکایت ضرب و جرح و عدم توجه کلانتری و پاسگاه

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من حدودا ده روز پیش یکی از دوستان قدیمی نصف شب منو با تماس تلفنی کشونده سمت خونه که بیا ببینمت و وقتی اونجا بودم با چند نفر که انگاری با من مشکل داشتن هماهنگ می‌کنه و ساعت 5 صبح 3 نفر با چاقو وارد شدن و شروع به کتک زدن من میکنن و میرن حالا من رفتم شکایت کردم ولی تو پاسگاه انگار یکی آشنا هست باهاشون و اصلا پرونده منو توجه ندارن که هیچ سنگم جلو پام میندازه افسر پرونده و همش داره میگه تو پنج صبح اونجا چکار داشتی میگم مهمونی بودم اونجا میگه نه دروغ میگی اصلا در مورد نحوه جرم و یا علت جرمدنمیپرسه و میگه ما دعوت نامه ارسال کردیم نیومدن دیگه هیچی برو دیگه کاری نمیشه کرد انگاری یه بببو جلوش هست و نمیدونه هیچی میگم خوب دستور جلب بگیرین میگه روی دعوت نامه دستور جلب نمی‌دن و اصلا شهود منو قبول نمیکرد که با ریئس پاسگاه صحبت کردم گفت باشه شهود بیار حالا از یک طرف شهود تحدید کردن که اگه برین شهادت بدین ما شمارم می‌زنیم دارم تو پاسگاه اینو میگم ولی در آخر افسر پرونده میگه شهود باید مواجه حضوری بشه خلاصه با اینجور حرفا دارن اذیت میکنم و سنگ میندازن من چکار باید بکنم برم حفاظت فایده داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما از طریق دفاتر خدمات قضایی شکواییه ضرب و جرح تنظیم کنید و دلایل استنادی خودتون رو هم ارائه بدید اینجوری پرونده تو دادسرا رسیدگی میشه و برای تحقیقات بیشتر به ضابط دستور قضایی میده اونوقت دیگه ضابط نمیتونه دستور رو اجرا نکنه.