کیفری مواد مخدر جاسازی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
زهرا تیرگانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام مادرمو به جرم شراکت توب حمل مواد مخدر دستگیر کردن طرف گردن گرفته که مواد مخدره مال خودش ولی خوب توی کیف مادرم جاسازی کردن جرمش چیه ؟مواد هم 4 کیلو هروئین بوده

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام مجرم نشان داندن افراد به وسیله جاساز کردن مواد مخدر، از موارد تشدید مجازات خواهد بود. براساس ماده 26 قانون مبارزه با موادمخدر، هر کس به قصد متهم کردن دیگران، مواد مخدر یا روانگردان‌‌های صنعتی غیردارویی و یا ابزار استفاده آن را در محلی قرار دهد،‌ به حداکثر مجازات همان جرم محکوم می‌شود و براساس ماده 27 قانون مذکور اگر شخصی دیگران را برای تعقیب در مراجع قضایی، عملا و برخلاف واقعیت، متهم به جرائم مواد مخدر کند، به 20تا 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود.همچنین براساس ماده 30 قانون مذکور،‌وسایل نقلیه‌ای که مواد مخدر یا روانگردان صنعتی غیردارویی شناخته می‌شوند، ‌به نفع دولت ضبط و با تصویب ستاد مبارزه با مواد مخدر در اختیار سازمان کشف‌کننده قرار می‌گیرد.اگر حمل این مواد بدون اجازه و اطلاع مالک وسیله نقلیه انجام شده باشد، وسیله نقلیه به مالک آن پس داده می‌شود. براساس تبصره این ماده،‌همه افرادی که به هر نحوی اقدام به ساخت یا جاسازی برای حمل این مواد در وسایل نقلیه می‌کنند، در صورت وقوع جرم به عنوان معاون جرم و در غیر این صورت از سه تا شش ماه حبس و حسب مورد از 10 میلیون ریال تا 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می‌شوند.