دیه و خسارت در تصادفات رانندگی

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب، من یک پروند تصادف در سمنان دارم که با خانواده از مشهد در راه بازگشت به قم اتفاق افتاد و چپ کردیم، نظر نهایی پزشک قانونی بعد از طول درمان خودم و پسرم رو گرفتم و روی پرونده گذاشتم، فقط طول درمان همسرم مونده، میخواستم هم مبلغی که به صورت علی الحساب میشه گرفت رو برام بگیرید مخارج بیمارستان و... داره همسرم و پرونده هم وکالتش رو قبول زحمت کنید تا انتها، حق الوکاله بفرمایید ان شاء الله توافق بشه برامون انجام بدید من خودم ساکن قم هستم سخته برام رفت و آمد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. مبالغ علی الحساب پرداختی بیمه بستگی به پرونده و جراحات و ... دارد. بهرحال امکان انجام با شرایطی می باشد.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.