اتهام خیانت در امانت توسط کارفرما

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام صابکارم از من شکایت کرده برای خیانت در امانت من یه پیج زدم برای مغازه از پیج 2 قلم جنس فروختم به مبلغ 160 تومان کارتشم توی مغازه کشیدم این خانم از پیج اطلاع داشت ولی میگه من اطلاع نداشتم الان ادعا میکنه 350 میلیون جنس از مغازش کمه و اینکه میگه یه خانمی که مشتری بوده اومده توی مغازه از من خرید کرده من گفتم واریز کنه به حسابم در صورتی که همچین چیزی نبوده توی مغازه دوتا دوربین و شنود داره من چیزی هم که ارسال کردم برای مشتری توی مغازه بسته بندی کردم میگه من ندیدم اللن پروندم به شعبه 3088 حل اختلاف رفته منم رفتم دادگاه برام ابلغ اومده که دوباره برای قرار نهایی و تصمیم گیری برام ابلاغ میاد میخوام بدونم باید چیکار کنم و اینکه نیازه وکیل بگیرم اون خانم وکیل گرفته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما هم میتونید وکیل بگیرید ولی اگر هزینه وکیل رو ندارید میتونید بدید وکیل براتون لایحه دفاعیه بنویسه و در دادرسی ثبت و ارائه کنید. در خصوص اصل ماجرا اینکه ایشون باید اثبات کنن شما چیزی اضافه برداشتید و این شما نیستید که باید اثبات کنید‌. اگر کمک خواستید در خدمتم میتونید تماس هم بگیرید